Sjovt, udfordrende og inspirerende. Vi har i høj grad rykket os som team

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Nicolaj om udvikling af mit ledelsesteam. Som team har vi i høj grad rykket os som følge af forløbet. Vi er alle af den opfattelse, at vi har lært en masse om teamet som helhed, de øvrige teammedlemmer og os selv.

Samtidig har vi fået opsat mål og konkrete handlinger, som vil bringe os endnu længere som team. Dertil kommer, at det hele vejen igennem har været sjovt, udfordrende og inspirerende – ikke mindst fordi Nicolaj er en meget behagelig person, der formår at skabe tillid og god stemning.

Pernille Blach Hansen
VP Quality & Sustainability, Grundfos

Det mest relevante kursus

LifeAchiever er afgjort det mest relevante kursus siden jeg tog kørekort!

Martin Bösselmann om LifeAchiever uddannelsen
Regionschef, HedeDanmark a/s

I gør det fantastisk

Jeg har fået SÅ meget med herfra! Fortsæt med at gøre det I allerede gør – det er fedt og I er super gode til det.

Lene Christiansen om LifeAchiever uddannelsen
Personal Assistant, Global Projects & Planning, Grundfos

Et top produkt

LifeAchiever er et top-produkt, som i bedste fald kan ændre måden man tilgår livet på.

Michael Tvedergaard om LifeAchiever uddannelsen
Projektchef, Virklund Sport A/S

Ubetinget det bedste kursus

Det er ubetinget det bedste og mest interessante kursus jeg har været på – og jeg har været på mange!

Allan Stojko om LifeAchiever uddannelsen
Proces Engineer, Siemens Wind Power

Utroligt positivt

Jeg må indrømme, at det sammensatte kursus har været utroligt positivt, og jeg tager meget med herfra. Det har gjort mig endnu mere sikker på den person jeg er og hvad jeg har skullet forbedre.

Tina Høj Nielsen om LifeAchiever uddannelsen
Personal Assistant, Water Utility Segment, Grundfos

Obligatorisk for alle, og på sigt en del af skoleuddannelsen

LifeAchiever uddannelsen burde være obligatorisk for alle, og måske endda på sigt en del af skoleuddannelsen.

En utrolig spændende uddannelse, som har gjort mig mere forstående over for egne og andres udfordringer, samtidig med, at jeg har fået en masse coachende værktøjer, som jeg har haft stor glæde af i livet generelt og ikke mindst i de 6 år som angrebstræner på det danske A-landshold.

Kim og Nicolaj formidler indholdet på en professionel og meget inspirerende måde, som er med til at gøre uddannelse ekstra spændende. 

Ebbe Sand

Det bedste kursus

Bedste kursus jeg har været på, og som jeg virkelig føler har rykket mig til bedre selvledelse!

Lene Sørensen om LifeAchiever uddannelsen
Jobvejleder, Jobkompagniet Silkeborg

Super kursus

LifeAchiever er en super god uddannelse, der går dybt i sin viden om adfærd og psykologi, og samtidig lærer dig redskaber til at bruge det aktivt.

Lene Jacobsen om LifeAchiever uddannelsen
Seniorforsker, PhD., DTU Aqua

Den ramte de lige i røven

Vi har haft Achievers ude og være med til at hjælpe med at finde vores værdier og normer på vores hold. Det har haft en stor effekt på vores hold, at Nicolaj sammen med spillerne og jeg har haft nogle temadage i forhold til at finde lederne og normerne. Der er kun en ting at sige til det arbejde, som Nicolaj og Achievers har lavet og det er: “den ramte de lige i røven.”

John “Faxe” Jensen
Cheftræner, Fremad Amager Elite

Fedt fedt kursus

Fedt fedt kursus! Hårdt og grænseoverskridende undervejs – men udbyttet er så stort.

Lise Yde Poulsen om LifeAchiever uddannelsen
Supply Chain Analyst, Grundfos

Man må gi' Jer, at I er yderst skarpe

Selvom jeg aldrig bliver fan af den slags kurser, så må jeg sgu gi’ jer, at jeres kursus er det første jeg har været på, hvor jeg decideret kunne se en forbedring af et team og værktøjer til at arbejde videre med….så man må gi’ jer, at I er yderst skarpe.

Anders Frankær Bekker
Chilled Juice Developer, Rynkeby

Positive spor i mit liv

Det er utroligt, at her snart to år efter, at jeg afsluttede kurset hos jer, går der ikke en uge, hvor jeg ikke lige tænker på det jeg lærte, på jer og på alle mine medkursisterne. Det har virkelig sat sine meget positive spor på mit liv.

Dorthe K.G. Sakstrup
Product Data Designer, Grundfos

Hvor fanden har I fundet ham?

Jeg er utrolig glad for, at du gjorde vores seminar til en stor succes. Mange har spurgt “hvor fanden
har I fundet ham – han er sgu god!”

Mette Lohse
HR-partner, NOVO

Bemærkelsesværdigt og kraftfuldt

Teknikkerne i LifeAchiever uddannelsen er bemærkelsesværdigt kraftige og effektfulde. Ved intensiv træning har jeg i løbet af blot fire måneder forankret teknikkerne så meget i mit eget mindset, at det allerede nu falder mig naturligt at anvende dem aktivt i mit daglige arbejde som leder – både over for mine medarbejdere og lederkolleger. Fx kan jeg ved hjælp af simple spørgeteknikker sætte mine medarbejdere i stand til selv at finde løsninger og derigennem styrke deres kompetencer og engagement.

At være Life Achiever handler i al sin enkelthed om at kunne sætte både mig selv og mine medmennesker i stand til at udnytte den kilde af ressourcer, vi ofte kun bruger en lille del af i vores daglig virke – både som medarbejdere og som privatpersoner – og at blive så tilstrækkeligt kompetent bevidste om vores handlinger, at vi til hver en tid kan genskabe vores handlinger og dermed vores succeser.

Iben Sommer Donslund
Marketingsleder, Grundfos

I presser folk til kanten, men ikke ud over

Generelt er jeg jo meget positiv over for jer og jeres typer af konsulenter fordi jeg mener, at man kan rykke en udvikling meget hurtigere end derhjemme, og der hvor I adskiller jer er, at I presser folk til kanten men ikke ud over.

Du og dine konsulenter er meget menneskelige selvom I er nogle hårde folk, og er via jeres gennemtestede øvelser gode til at flytte folk på en positiv måde, så alle kommer ud som større mennesker både personligt og i deres gruppe.

Mark Hemmingsen
Salgs- og marketingsdirektør, Rynkeby

Meget inspirerende

Achievers er super at arbejde sammen med og Nicolaj er et af de mest sympatiske mennesker jeg har mødt. Meget inspirerende.

Sten Clemen Andersen
CFO, Eva Solo A/S

Uden tvivl en kæmpe succes

Vi sender i Arla Foods vores senior specialister på et intens forløb med Achievers for at skabe et læringsmiljø, hvor medarbejderne bliver udfordret og kan sparre med ligesindede.

Forløbet er uden tvivl en kæmpe succes. Med Achievers’ professionelle, men samtidigt personlige tilgang, formår Kim og Nicolaj at rykke vores specialister og få det maksimale ud af deres potentiale.

Achievers har i særlig grad forstået de muligheder og udfordringer, der er i en stor matrix-organisation som Arla, hvor der arbejdes på tværs af funktioner, kulturer og landegrænser.

Undervisning, cases og øvelser linkes således tilbage til de kompetencer vi arbejder med i Arla og til den hverdag de lever i.

Konsulenterne har en bred teoretisk ekspertise, hvilket tydeligt kommer til udtryk gennem forløbet, men evner samtidigt at gøre det praktisk forståeligt således, at vores specialister let kan bringe det de har lært i spil. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Achievers!

Rasmus Cortnum Andersen
Head of Personal Development, Arla Foods amba

En fantastisk rejse

Det har været en fantastisk rejse og jeg har nydt hvert et minut. Jeg kan i den grad omsætte og bruge det jeg har lært, bl.a. pga. de mange øvelser og sessions.

Robert Markvart om LifeAchiever uddannelsen
Department Head PE – Die Casting & Mould Tools, Grundfos

Det har været så godt for mig

Igennem vores coachingsamtaler har Nicolaj været med til at give mig en større indre ro – og dermed er min selvtillid blevet højnet. Det har været så godt for mig, at det er noget jeg fortsat vil bruge i min træning.

Niklas Landin
Anfører på det danske håndboldlandshold

Superfedt

Det har været SÅ fedt og lærerigt for mig at være på LifeAchiever.

Jens Vorre om LifeAchiever uddannelsen
Produktionschef, Skals Maskinfabrik A/S

Generelt et højt niveau

Generelt et meget højt niveau af viden, undervisning, engagement og formidling.

Bo Nielsen om LifeAchiever uddannelsen
Production Manager, BILA A/S

Større selvindsigt

LifeAchiever har givet mig større selvindsigt og rummelighed overfor andre. Det har givet mig forståelse for, hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvordan der kan handles på det. Det har givet mig større selvsikkerhed.

Kristine Munk om LifeAchiever uddannelsen
Development Engineer, Grundfos

Super godt kursus

Der er god afveksling af undervisning og teori. Et super godt kursus med god læring og energi.

Randi Prisfeldt om LifeAchiever uddannelsen
Jobvejleder, Jobkompagniet Silkeborg

Meget høj klasse

Meget høj klasse og kompetent undervisning. I er en klasse for sig selv. Ville ønske det fandtes globalt.

Brian Dahl om LifeAchiever uddannelsen
Department Head – 3342, Grundfos

En stor positiv forskel - både i mit privatliv og i mit arbejdsliv

Et af de store fund for mig i LifeAchiever-forløbet har været at erkende, at jeg faktisk selv kan påvirke mine tanker og derigennem mine følelser. Om dette er reelt, altså om det sker gennem min egen frie vilje eller ej, det ved jeg ikke – men det er også ligegyldigt, det virker!
 
Et andet stort fund for mig er erkendelsen af, at jeg ikke nødvendigvis behøver at have en mening om alt, eller i hvert fald de fleste ting. Hold da op hvor kan det kan være en stor befrielse for sådan en som mig engang imellem bare at sige ”pyt”.
 
Et tredje fund for mig er den strukturerede tilgang til hvordan jeg bedre (kan) kommunikere med omverden. Her tænker jeg fx på de logiske niveauer. Et eksempel: Jeg har oplevet rigtig mange dårlige møder med ringe udbytte. Forklaringerne på dette kan være mange, men generelt har jeg altid ment, at det i høj grad skyldes ”ringe” mødestyring og -kultur, både formelt af mødeleder og uformelt af deltagerne, uden måske at kunne komme det meget nærmere. Nu kan jeg se, at årsagen ofte er, at deltagerne bevæger sig/kommunikere på forskellige logiske niveauer, altså pludselig springer et eller flere niveauer op eller ned, hvor dette ikke er hensigtsmæssigt. Tidligere havde jeg en fornemmelse af at det forholdte sig sådan – nu har jeg en erkendelse af, at det forholder sig sådan (når det altså forholder sig sådan). Fundet er, at det faktisk kan lade sig gøre at guide mødedeltagere til at bevæge sig på nogenlunde samme niveau (når dette er hensigten/hensigtsmæssigt), hvilket kan være utroligt konstruktivt og frugtbart.
 
Det har været en kæmpe fornøjelse at deltage i jeres kursus, at omgås intelligente og indsigtsfulde mennesker, og det har gjort en stor positiv forskel for mig i hverdagen, både på arbejde og privat.

Anders Koed
Vicedirektør DTU

Det bedste og mest troværdige kursus jeg har deltaget i

Jeg synes LifeAchiever er et utrolig troværdigt kursus, fordi I er og gør det I siger, så deltager ved selvsyn og på egen krop kan mærke effekten af mindset og værktøjer.
 
Det er det kursus, hvor jeg har set ovenstående praktiseret i udpræget størst grad – og væsentligt bedre end de øvrige andre personlige udviklingskurser jeg har deltaget i gennem Grundfos, Forsvaret m.fl.
 
LifeAchiever har sat ny kolorit på min hverdag og det at være leder – givet et nyt perspektiv og bedre output af mit arbejde – jeg og mine medarbejdere opnår bedre samarbejde og resultater, når jeg bruger mindset og værktøjer fra LifeAchiever.

Rune Spreckelsen
Department Head, PE – Production Equipment, Grundfos

Store positive forbedringer på kort tid

Store positive forbedringer på kort tid for mine ledere. Mine ledere har fået langt større selvindsigt og derved udviklet sig betydeligt som ledere.

Henrik Kæmpe
Senior Site Director, Arla Foods, Nr. Vium Mejeri