Together Everyone Achieves More

Teamudvikling handler om at skabe bedre resultater sammen, at få nye færdigheder, opstille klare mål for indsatsen og have en urokkelig tro på, at vi kan opnå mere sammen end hver for sig. Derfor er Achievers’ teamudvikling ikke bare en rystesammen-aktivitet, men et klart defineret forløb, der hænger tæt sammen med organisationens målsætninger,  strategier og værdier.

Hør mere om Virtuel teamtræning

Vi tilbyder også virtuel teamtræning. Læs evt. hvordan det foregik, da en større dansk virksomhed flyttede deres teamtræning online.

Tilmeld Achievers Nyhedsbrev

Én til to gange pr. måned modtager du en mail med inspiration til dit personlige lederskab og din ledelse af andre, samt invitationer til arrangementer og online events.

 Der er ikke bare noget vi leger

Der skal være læring gennem hele forløbet og teamet skal komme hjem med nye færdigheder, forståelser og motivation. Ellers er det bare noget vi leger – og selvom  uddannelsesforløbet er både sjovt og spændende, så er det først og fremmest lærerigt, resultatskabende og det første skridt mod et højere ydende team og vedvarende gode resultater.

Alle teamudviklingsforløb bliver derfor udviklet til den enkelte organisation, så teamet opleveren relevans til hverdagen med grundig feedback, lejlighed til reflektion og  implementering i forhold til den efterfølgende hverdag. Achievers’ teamudviklingsforløb bruges typisk af ledergrupper, elitesportshold og organisationer, hvor teamwork er afgørende for resultatskabelsen.

Formålene kan være vinderkultur, adfærdstræning, værdiimplementering, kulturforstærkning, fastlæggelse af fælles holdning, ledertræning mm. Vores instruktører er tidligere eller nuværende elitesportsfolk, ledere fra Forsvaret eller erhvervsledere med solid erfaring i at præstere som et team.

For at kunne måle effekten af et uddannelsesforløb benytter Achievers en HPT-analyse (High Performance Team) som værktøj. HTP-analysen kan benyttes som en dybdegående analyse, der viser status og løbende udvikling af teamet, ligesom den kan benyttes som temperaturmåler. 

alt det du leder efter

Achievers tilbyder forskellige former for lederuddannelse og kursusformer. Fælles for dem alle er, at vi tager udgangspunkt i den enkelte og arbejder målrettet på at inddrage arbejdsmæssige og personlige forhold som kan styrke hver enkelt leder, effektivisere deres teams og skabe bedre resultater for deres organisation eller virksomhed.

Det personlige lederskab

Achievers tilbyder åbne forløb under titlen “Hvad leder du efter?”. Det henvender sig til ledere på alle niveauer og vægter det personlige lederskab. Der arbejdes derfor med refleksion, selvindsigt og bevidstgørelse af personlige værdier og egen identitet. For du kan kun lede andre, hvis du kan lede dig selv.

Intern lederudvikling

Achievers tilbyder også ledertræning og udvikling for hele ledergrupper internt i virksomheder og organisationer. Disse er bygget op om virksomhedens målsætninger, aktuelle opgaver og specifikke ønsker. Der tages derfor udgangspunkt i en grundig foranalyse, så deltagerne oplever maksimal relevans i både undervisningen og den træning som er en vigtig del af uddannelsen.

Lederudvikling for teamleaders

Achievers tilbyder under overskriften “Er du værd at følge?” uddannelsesforløb for teamleaders. Her tages udgangspunkt i at få hele gruppedynamikken til at fungere bedre takket være et godt inspirerende lederskab. Teamlederne får således værktøjer til at øge deres gennemslagskraft, formulere og nå gruppens målsætninger samt skabe et mere effektivt, højtydende team.